Konica Minolta esittelee messuilla AccurioPress C14000 -uutuuden

10.1.2020 09:48Uutiset » Tuotteet ja palvelut
AccurioPress C14000 on Konica Minoltan ensimmäinen raskaan sarjan värituotantojärjestelmä. Kuva: Konica Minolta.

Konica Minolta esittelee maaliskuussa Sign, Print & Pack -messuilla Suomessa ensi kertaa AccurioPress C14000 -uutuuden. Tämä väripainokone on raskaan sarjan työjuhta, joka painaa 140 A4-arkkia minuutissa. Messuilla on esillä myös ensimmäistä kertaa AccurioLabel 230 -etikettitulostin.

Toista kertaa Helsingin Sign, Print & Pack -messuille osallistuva Konica Minolta aikoo keskittyä asiakkaisiin ja hyvän tunnelman luomiseen, kun messuhallin ovet avautuvat maaliskuussa 2020. Markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anne Hernetkoski puhkuu jo intoa, kun messuista tulee puhetta.

Asiakaspalvelu on aina se ykkösjuttu – olemme messuilla paikalla asiakkaita varten, sanoo Konica Minoltan markkinointi- ja viestintäpäällikkö Anne Hernetkoski. Kuva: Print&Media.

Isolla osastolla aktiivista palvelua
Asiakaspalvelu on Konica Minolta ykkösjuttu messuilla, Anne Hernetkoski sanoo.

– Haluamme olla kärkipaikalla kuuntelemassa asiakkaitamme. Meille kaikki alan tapahtumat ovat tärkeitä hetkiä erottautua erinomaisella palvelulla. Meillä on yksi messujen isoimmista ständeistä, 140 neliötä. Se tarkoittaa, että olemme lähes kolminkertaistaneet osastomme koon kahden vuoden takaa. Koen, että meidän tehtävämme on olla aktiivisessa roolissa asiakkaan rinnalla: ideoimassa, tukemassa ja kehittämässä. Siksi olemme isosti mukana!

Hernetkosken mukaan yrityksellä on paljon uutta kerrottavaa messuilla. Osastolle tulee muun muassa raskaan sarjan laite, joka lanseerattiin syksyllä, AccurioPress C14000 -väripainokone. Laite jaksaa painaa yötä päivää, 140 A4-arkkia minuutissa. Lisäksi esillä on ainakin AccurioLabel 230 -etikettitulostin, joka on ensimmäistä kertaa Suomessa näytillä.

Sign, Print & Pack -messut järjestetään Messukeskuksessa. 11.–12.3.2020. Lisätietoja www.sipp.fi

Katso yrityksen Konica Minolta estradisivu
Share: