Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Kirkko ja kaupunki tarjoaa digilehteä kaikille

2.12.2021 10:25Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kirkko ja kaupunkilehden jakelumäärä on 335 000 kappaletta. Lehti ilmestyy myös näköislehtenä. Kuva: Kirkko ja kaupunki.

Kirkko ja kaupunki- lehden voivat nyt saada diginä kaikki pääkaupunkiseudulla asuvat. Lehti tarjoaa myös paperilehden lukijoilleen digilehteä painetun sijaan.

Paperilehden voi vaihtaa digiversioon ilmaiseksi ja silloin saa joka toinen viikko, aina lehden ilmestyessä, ilmoituksen ja linkin digilehteen tekstiviestinä kännykkään.

Kirkko ja kaupungin voivat nyt saada diginä kaikki pääkaupunkiseudulla asuvat. Digijakelun kautta myös muut kuin kirkkoon kuuluvat voivat tehdä ilmaisen digitilauksen ja saada Kirkko ja kaupunki -median puhelimeen. Kirkon jäsenet taas voivat halutessaan vaihtaa paperilehden digitaaliseen versioon.

Kirkko ja kaupunki -lehti lähetetään nyt postitse Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan seurakuntien jäsentalouksiin, talouden vanhimmalle. Kirkko ja kaupunki on pääkaupunkiseudun evankelis-luterilaisten seurakuntien media. Sen osoitteellisen jakelun määrä on 335 000 kappaletta.

Array
Share: