Kierrätysmuovit vastuullinen vaihtoehto painamisessa

25.2.2020 15:01Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Vink esittelee muovin mahdollisuuksia erityisesti levypuolella, mutta myös tarroissa, kertoo Lee Lehto. Kuva: Print&Media.

Kierrätysmuovit ovat vastuullinen vaihtoehto myös graafisessa teollisuudessa. Sign, Print & Pack -messuille osallistuva muovituotteiden tukkuliike Vink tuo messuilla esille muovin kierrätystä ja kierrätysmuovia. Näytillä on muun muassa kierrätettyä akryyliä Vikugreen-tuotemerkillä.

– Markkinoilta löytyy jo runsaasti kierrätettyjä materiaaleja. Kysymys on siitä, minkä verran vastuullisesta materiaalista ollaan valmiita maksamaan. Muovittomaksi maailma ei muutu, mutta muoveissa on vaihtoehtoja, kertoo yrityksen pk-seudun graafisen alan myynnistä vastaava Lee Lehto.

Lehdon mukaan muovin kulutus on graafisessa teollisuudessa suurta ja materiaalien kirjo on valtavaa. Vink esittelee muovin mahdollisuuksia erityisesti levypuolella, mutta myös tarroissa.

Vink osallistuu Sign, Print & Pack -messuille nyt ensimmäistä kertaa ja asiakkaiden suosituksesta. Lehto odottaa messuilta paljon.

– Meitä lähtee messuille useita myyjiä graafiselta puolelta. On mielenkiintoista osallistua messuille ja nähdä asiakkaita samalla kertaa. Meille messut ovat myös paikka oppia laitepuolen vaatimuksia materiaalien suhteen. Messut ovat paikka pysyä kartalla ja oppia uutta.

Graafisen viestinnän Sign, Print & Pack -ammattimessut järjestetään Helsingin Messukeskuksessa. 11.–12.3.2020. Lisätietoja www.sipp.fi

Share: