Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Käsityölehtien suosio jatkuu

1.2.2023 10:49Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Rakkaat kuviot on Kotivinkin uusi neulelehti, jossa käytetään tapettitehtaan kuoseja. Kuva: A-lehdet.

Käsitöiden tekemisen suosio on kasvanut koronavuosina ja käsityölehdet ovat menestyneet. Viime vuonna julkaistiin kolme uutta käsityölehteä. Tänä vuonna A-lehdet on tuonut markkinoille uuden Rakkaat kuviot-neulelehden.

Monet uusista käsityölehdistä hyödyntävät muiden alojen kuoseja. Uuden Rakkaat kuviot -neulelehden inspiraationa ovat Pihlgren ja Ritolan suositut tapettimallit. Käsityölankojen valmistaja Novita on puolestaan käyttänyt Arabian ja Fazerin kuoseja suosituissa neulelehdissään. Novitalta on tulossa lehti myös yhteistyössä koruvalmistaja Kalevalan kanssa.

Rakkaat kuviot on Kotivinkin uusi neulelehti, joka sisältää 20 uniikkia neuleohjetta suomalaisilta suunnittelijoilta.

– Rakkaat kuviot -neulelehden ohjeet näyttävät, miten suomalainen laatudesign sopii niin asuihin kuin koteihinkin. Suunnittelijamme valitsivat Pihlgren ja Ritolan mallistosta suosikkikuosinsa ja päästivät mielikuvituksensa valloilleen, lehden päätoimittaja Tytti Kontula kertoo.

Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan toimitusjohtaja Elina Yrjönen iloitsee uudenlaisesta yhteistyöstä.

–  Yhteistyö Kotivinkin toimituksen ja neulesuunnittelijoiden kanssa oli Tapettitehdas Pihlgren ja Ritolan historiassa ihan uutta. On ollut ilo seurata, miten sisustuksista tutut tapettikuosit muotoutuvat taitavien suunnittelijoiden käsissä vaatteiksi, asusteiksi ja sisustustuotteiksi. Mielenkiintoista nähdä, kuinka kuosit saavat uuden elämän itsetehtyinä käyttötavaroina, jotka pysyvät käytössä vuosien ajan. Yrjönen sanoo.

Rakkaat kuviot on irtonumerolehti, jota myydään Lehtipisteissä, Meillä kotona -kaupoissa ja valituissa käsityöliikkeissä.

Share: