Kahvimerkki Lavazza ja Kotkamills yhteistyöhön

23.1.2020 12:45Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kotkamillsin toimitusjohtaja iloitsee yhteistyöstä Lavazza Professionalin kanssa. Kuva: Kotkamills.

Kotkamills on tehnyt ensimmäisen suuren sopimuksen biohajoavan kuppikartongin toimituksista kansainväliselle kahviautomaattien suurelle toimittajalle Lavazzalle.

Lavazza Professional tuo markkinoille juoma-automaattimarkkinaa mullistavan biohajoavan KLIX Eco Cup -kupin, jonka voi kierrättää normaalin jätepaperin joukossa. Kupit tehdään Kotkamillsin ISLA-elintarvikepakkauskartongista.

– Olemme iloisia yhteistyöstä Lavazza Professionalin kanssa. Yritys on edelläkävijä ympäristöystävällisten ratkaisujen tuomisessa juoma-automaattialalle, ja he pyrkivät toteuttamaan kestävän kehityksen mallia kunnianhimoisesti. Tällainen yhteistyökumppani on meille mitä sopivin, Kotkamillsin toimitusjohtaja Markku Hämäläinen sanoo.

Kotkamillsin elintarvikepakkauskartongin suojaominaisuus perustuu vesipohjaiseen dispersiokäsittelyyn, jolloin erillistä polyetyleenipäällystettä (PE) ei tarvita. Siksi kuppeja ei tarvitse käsitellä kierrätyslaitoksessa, vaan ne voidaan kierrättää normaalin jätepaperin kuten toimistopaperin mukana.

Esimerkiksi työpaikkojen juoma-automaatteihin tarkoitettu ympäristöystävällinen KLIX Eco Cup -kuppi tuodaan markkinoille helmikuussa 2020. Se on tarkoitettu käytettäväksi suosittujen kuumajuomabrändien tarjoiluun KLIX -automaateissa. Automaateissa tarjoiltavien juomien valikoima tulee vuoden kuluessa laajenemaan.

– Halusimme tarjota asiakkaillemme ja kuluttajille mullistavan ratkaisun, jotta täyttäisimme heidän vaatimuksensa kertakäyttömuovisten ruoka- ja juoma-astioiden vähentämiseksi: KLIX Eco Cup on askel kohti tavoitettamme maailman parhaiden kestävän kehityksen mukaisten juoma-automaattiratkaisujen toimittamiseksi, sanoo Ashley Weller, Lavazza Professional UK:n toimitusjohtaja.

Lavazza Professional on osa Lavazza Groupia ja suosittujen juoma-automaattibrändien kuten KLIX ja Flavia omistaja. yritys toimii Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Japanissa.

Share: