Jujo Thermalilta erikoispaperi joustopakkauksiin

19.3.2019 15:30Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Jujo Thermalin uusi tuote on vaihtoehto muoville ja alumiinille joustopakkauksissa. Kuva: Jujo Thermal.

Jujo Thermal kehittää uutta, ympäristöystävällistä erikoispaperia, joka on vastuullinen vaihtoehto elintarvikkeiden joustopakkauksiin. Uudella tuotteella on valmistajan mukaan erinomaiset suojaominaisuudet.

Pakkaus tarjoaa valmistajan mukaan vaihtoehtoisen materiaalin elintarvikkeiden joustopakkausten muovisille tai alumiinisille suojakalvoille ja auttaa merkittävästi vähentämään muovin käyttöä pakkauksissa.

Uusi tuote on valmistettu paperipohjaisesta materiaalista, ja sillä on erinomaiset suojaominaisuudet happea, kosteutta sekä tuoksuja vastaan. Täysin kierrätettävä ja biohajoava materiaali koostuu puupohjaisista kuiduista, jotka on päällystetty vesipohjaisella suojapäällysteellä.

Uusi erikoispaperi perustuu Jujo Thermalin emoyhtiö Nippon Paper Industriesin teknologiainnovaatioon. Nippon Paper Industries lanseerasi Shieldplus-brändin ja sen ensimmäiset tuotesovellukset keväällä 2017. Jujo Thermalista tulee Nippon Paper Group -konsernin Shieldplus-tuotesarjan valmistuksen Euroopan tukikohta.

Jujolle uusi erikoispaperi on eräänlainen etappi sen ekologisuuden lisäksi myös uuden tuoteryhmän myötä.

”Olemme tehneet yhteistyötä Tampereen yliopiston paperinjalostus- ja pakkaustekniikan laitoksen kanssa.  Yhteistyö on mahdollistanut kehitystyön ja yhdessä oppimisen. Olemme saaneet syvällistä ymmärrystä uuden tuotteen mahdollisuuksista, ja tulemme hyödyntämään tietoa oman henkilökuntamme kouluttamisessa”, kertoo tuotekehitysjohtaja Mika Anttila Jujo Thermalista.

Uutta tuotetta testataan parhaillaan yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Jujo Thermal Oy on Kauttualla Länsi-Suomessa sijaitseva erikoispapereita valmistava yritys, joka valmistaa lämpöherkkiä ja päällystettyjä papereita etiketti-, lippu- ja kuittikäyttöön. Valtaosa tuotteista menee vientiin.

Share: