Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

JCDecaux ottaa käyttöön Gredin aineistonhallinnan

21.12.2022 17:12Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uudenlaista CULT-energiajuomaa lanseerattiin ulkomainonnalla pääkaupunkiseudulla ja valtakunnallisesti. Kuva: JCDecaux.

JCDecaux Finland on aloittanut yhteistyön Gredin kanssa ja ottanut käyttöön Suomessa digitaalisen brändin- ja aineistonhallintapalvelun printti- ja digiaineistoille. Gredin rakentama palvelu on nimeltään JCDecaux Content HUB.

– Tällä palvelulla laitetaan kerralla kuntoon aineistonhallinnan konsepti niin digiin kuin printtiin, kertoo Janne Tenkanen, JCDecaux Finlandin Head of Technology.

Vanhojen järjestelmien sijaan nyt aineistoportaali toteutetaan nykyaikaisella tavalla, joka mahdollistaa paljon saumattomia integraatioita ja palvelee erilaisia käyttötapauksia.

– Halusimme varmistua, että Gredi on kumppani, joka mahdollistaa laajan API-liitettävyyden. Tästä tulemme ottamaan hyötyjä irti jatkossa, esimerkiksi mediatoimistoille suunnatulla palvelulla, Tenkanen havainnollistaa.

Tenkanen kertoo, että projektin ensi vaiheessa on tarkoitus tehdä painoaineistojen toimitukseen työnkulku valmiiksi, mikä vaatii erikoisosaamista. JCDecaux Content HUBiin luodaan omat käyttöliittymät organisaation sisäisille ja ulkoisille käyttäjäryhmille, kuten partner-painotaloille, ulkomainonnan toteuttajille ja asiakkaille. Toimintamallissa on mukana myös aineistojen laadunhallinta.

JCDecaux Finland Oy on osa JCDecauxia, joka toimii yli 80 maassa. JCDecaux kertoo olevansa ulkomainonnan globaali markkinajohtaja. JCDecaux Finlandilla on mainosvälineitä 73 Suomen suurimmassa kaupungissa.

Gredi Oy on digitaalisen aineistonhallinnan yritys, joka kuuluu PunaMusta Media -konserniin.

Array
Share: