Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Jätepussien jakelusta syntyi monikanavakampanja

10.5.2022 17:53Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Grano on painanut biopussien pakkausmateriaalit ja saatteet. Grano hoitaa myös kampanjamateriaalien postitus-, varastointi- ja logistiikkapalveluita. Kuva: Grano.

Itäsuomalainen jätehuollon palveluyhtiö Jätekukko teki harvinaisen kampanjan, jossa biojätepussit toimitettiin asiakkaiden kotiovelle monikanavaisesti tilattuna. Grano auttoi Jätekukkoa kampanjasivun teknisessä toteutuksessa ja järjesti mutkattomat paino-, pakkaus-, varastointi-, logistiikka-, postitus- ja raportointipalvelut kaikille kampanjan tuotetilauksille.

Jätekukon toimialue kattaa 15 kuntaa, joissa asuu yhteensä noin 215 000 asukasta. Vuonna 2020 Jätekukko käynnisti alueella biopussikampanjan, jonka verkkosivulta Jätekukon toimialueen kuluttajat voivat tilata kotiinsa biohajoavia jätepusseja maksutta.

Grano Diesel toteutti kampanjaan sähköisen tilauskanavan asiakkaan ilmeellä. Grano painoi biopussien pakkausmateriaalit ja saatteet, ja hoitaa kampanjamateriaalien postitus-, varastointi- ja logistiikkapalveluita.

– Kampanjan tärkeimpänä tavoitteena oli madaltaa kynnystä biojätteiden lajitteluun mahdollistamalla biojätepussien helppo tilaaminen suoraan kotiin, kertoo Jätekukon palvelupäällikkö Kati Malinen.

Malinen kertoo, että tarjotusta mahdollisuudesta on pidetty kovasti ja Jätekukko sai asiakkailta kampanjasta paljon hyvää palautetta. Asiakkailla on ollut valittavana kolme erilaista tilausvaihtoehtoa. Toistaiseksi biopussipaketteja on pakattu ja toimitettu Granon toimesta Jätekukon asiakkaille yhteensä noin 12 000 kappaletta.

Biopussien jakelukampanja on Granon ja Jätekukon ensimmäinen yhdessä toteutettu kokonaisvaltainen tuote- ja logistiikkaprojekti. Ennen kampanjaa Grano on toteuttanut Jätekukolle monipuolisen valikoiman erilaisia töitä; muun muassa mainospainotuotteita, tarroja, teippauksia, kylttejä, oppaita ja asiakirjapohjia.

Array
Share: