Jalkapallon EM-kisat työllistävät myös painoja

11.6.2021 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Huuhkajien kannattajat ovat saaneet tuhdin kisanumeron. Kuva: Star-Offset Oy.

Jalkapallon EM-kisojen yksi varma hittituote ovat erilaiset maajoukkueiden ja pelaajien pelipaidat sekä fanipaidat, joita paitojen painajat tekevät nyt hiki hatussa. Myös lehtien painajille EM-kisat ovat tuoneet lisätöitä erikoislehtien teossa.

Suurimmat kisalehdet ovat tehneet jälleen Ilta-Sanomat ja Iltalehti. Iltalehti teki jälleen jättioppaan jalkapallon EM-kisoihin. Opas on 84-sivuinen ja saatavilla Iltalehden myyntipisteistä. Ilta-Sanomat teki yhdessä Urheilulehden kanssa vielä suuremman, 108-sivuisen kisaoppaan. Lehti löytyy kaikista hyvin varustetuista irtonumeropisteistä. Mukana irtonumeron ostajille on myös Paninin tarra-albumi sekä tarroja EM-kisojen pelaajista.

Suomen maajoukkue, Huuhkajat, on nostanut Suomessakin kisakuumeen ja jalkapallofanien määrä on kasvussa. Heille tarjotaan myös entistä enemmän luettavaa kisoista.

– Huuhkajien viime vuosien menestys on näkynyt myös Suomen Maajoukkueen Kannattajien jäsenmäärän kasvussa. Olemme painattaneet jäsenlehtemme Staroffsetilla jo parin vuoden ajan, ja olleet sekä laatuun että palveluun erittäin tyytyväisiä. Nyt historiallisen saavutuksen kunniaksi teimme kisanumeron entistä kattavampana ja juhlavasti uudessa koossa, kertoo SMJK:n jäsenlehden päätoimittaja Samu Liski Linkedinissä.

Share: