Jakeluyhtiö Suomi ja Matkahuolto yhteistyöhön

5.3.2021 08:03Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uusi pakettipalvelu koskee XXS-paketteja. Sen Jakelualue kattaa suurimman osan suomalaisista kotitalouksista. Kuva: Matkahuolto.

Matkahuolto on aloittanut pakettien jakelun myös suoraan postiluukkuihin. Uusi palvelu on toteutettu yhteistyössä Jakeluyhtiö Suomi Oy:n kanssa. Yhteistyö tuo tiedotteen mukaan kuluttajille uuden, luotettavan vaihtoehdon lähettää pieniä paketteja postiluukkuihin ja -laatikkoihin.

– Matkahuolto on tutkimuksissa noussut kuljetusyhtiöiden joukossa asiakaskokemuksen ja suosittelun kärkeen, ja meidät nimetty positiivisimmaksi pakettitoimijaksi. Kehittyneiden palveluidemme ja laajentuneen palveluverkostomme ansiosta voimme tarjota asiakkaillemme aidon vaihtoehdon Postille myös luukkuun jaettavissa lähetyksissä, Matkahuollon pakettipalvelujen johtaja Kati Nevalainen sanoo.

Matkahuolto kuljettaa XXS-paketit postiluukkuihin ja -laatikoihin 2–4 vuorokauden kuluessa yhteysvälistä riippuen. Jakelu tapahtuu pääsääntöisesti aamun sanomalehtien mukana, pääkaupunkiseudulla päiväjakeluna. Paketin kulkua voi seurata Matkahuollon lähetystenseurannasta koko matkan ajan. Jakelualue kattaa suurimman osan suomalaisista kotitalouksista, mm. pääkaupunkiseudun, Turun, Kuopion ja Oulun.

– Jakeluyhtiö Suomi on muutamassa vuodessa noussut merkittäväksi toimijaksi Suomen postimarkkinassa erityisesti yrityskirjeiden ja aikakauslehtien jakelussa. Pyrimme koko ajan laajentamaan myös kotiin jaettavien pakettien jakeluamme. Nyt julkistettu yhteistyömme Matkahuollon kanssa on merkittävä ja tärkeä osa laajentumistamme pakettijakeluissa, yrityksen toimitusjohtaja Marko Toivari toteaa.

Jakeluyhtiö Suomen omistavat Sanoma Media Finland Oy, Keskisuomalainen Oyj, TS- Yhtymä Oy, Kaleva Oy, Ilves Jakelu Oy, Keski-Pohjanmaan Kirjapaino Oyj, Marva Media Oy ja SLP Jakelu Oy.

Share: