Iscentin hologrammitekniikkaa sellofaanituotteisiin

25.5.2016 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

cellogram-tuote-kuvioitu2

Iscent ja Cellogram tähtäävät yhteistyössä lahjakääreiden markkinoilla Suomessa ja maailmalla. Yhteinen tuote on hologrammipainettu sellofaanikääre.

Iscent Oy on aloittanut yhteistyön käsin käärittäviä sellofaanituotteita valmistavan ja myyvän Cellogram Oy:n kanssa. Yhteistyön ansiosta sateenkaaren värejä valossa välkehtivä kuviosellofaani tulee markettien hyllyille syksyllä 2016.

– Uusia kuluttajia lähellä olevia tuoteinnovaatioita voivat tulevaisuudessa olla mm. valon siroamista hyödyntävät sisustuselementit sekä lampunvarjostimet, kertoo Iscentin toimitusjohtaja Jaakko Raukola.

– Cellogramin yksinoikeudella valmistama ja kaupallistama sellofaanituote on suunnattu kuluttajille. Se on valmistettu kestävän kehityksen periaatteella ilman mitään lisäaineita, joten se soveltuu muiden Iscentin tuotteiden tavoin myös elintarvikkeiden pakkausmateriaaliksi, Raukola kertoo.

Cellogram esittelee ensimmäisen kerran hologrammisellofaanin kansainvälisille markkinoille Iscentin osastolla Drupa-messuilla. Iscent on yksi Suomen kuudesta messuille osallistuvasta yrityksestä.

Share: