HS uudistuu paperilla ja digikanavilla

17.1.2014 09:29Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Helsingin Sanomat toteuttaa kevään aikana useita sisällöllisiä uudistuksia painetuissa lehdissään. Kehitystyössä panostetaan lehden mukaan journalistiseen laatuun ja parhaaseen lukukokemukseen. Lisäksi kaikki digitaaliset kanavat uudistuvat helpommin käytettäviksi ja selkeämmiksi.

Uudistuksiin kuuluu mm. tiedejournalismin määrän lisääminen kaikissa kanavissa. Viikkoliitteisiin tulee lisää hyötytietoa ja Nyt liite palaa ”aikuistuneena juurilleen”, Suomen parhaaksi oppaaksi tulevaan viikkoon.

Verkko-Hesari ja kaikki HS:n digitaaliset tuotteet uudistuvat maaliskuussa helppokäyttöisemmiksi ja selkeämmiksi. Lukija voi entistä paremmin personoida uutisvirtaa haluamakseen ja seurata kätevämmin juuri niitä aiheita, joista on itse kiinnostunut. HS-sovelluksen saa jatkossa kaikille suosituimmille tablettilaitteille.

Uudistuksiin kuuluu myös se, että HS:n toimituksessa aloittaa 40 hengen editoimiseen keskittyvä toimittajaryhmä. Päivän lehti -yksiköksi nimetty ryhmä editoi ja käsittelee keskitetysti koko lehden jutut ja sisällöt.

Share: