HS alkaa julkaista uusia kaupunkilehtiä

20.11.2018 09:50Uutiset » Tuotteet ja palvelut
HS Espoo, HS Vantaa ja HS Helsinki keskittyvät kertomaan ultrapaikallisia ja ainutlaatuisia tarinoita. Kuva: Sanoma.

Helsingin Sanomat alkaa julkaista 16. tammikuuta alkaen uusia kaupunkilehtiä pääkaupunkiseudulla. HS Espoo, HS Vantaa ja HS Helsinki keskittyvät kertomaan ultrapaikallisia ja ainutlaatuisia tarinoita. Lehdet jaetaan pääkaupunkiseudun koteihin keskiviikkoisin ilmaisjakeluna.

Lehtien aihepiirit käsittelevät esimerkiksi alueen liikennettä, kiehtovia rakennuksia, alueen tunnettuja hahmoja, paikallishistoriaa ja paikallisia yrityksiä.

– Uudet lehdet koostuvat tarinoista, joiden tähtinä ovat kunkin kaupungin asukkaat itse. Tavoitteenamme on aidosti osallistaa ja palvella alueen asukkaita tarjoamalla tuoreita näkökulmia. Olemme todenneet, että laadukkaat ultrapaikalliset sisällöt kiinnostavat lukijoita HS.fi:ssä. Ne tulevat vahvistamaan ja täydentämään kaupunkiuutisointia, joka on jo ennestään Hesarin vahvuuksia verkossa, kertoo paikallisuutisista vastaavan toimituksen esimies Riku Jokinen.

Lehdet jaetaan pääkaupunkiseudun koteihin keskiviikkoisin ilmaisjakeluna. Torstaisin Helsingin Sanomien tilaajat saavat lehden liitteenä Hesarin välissä. Uusi liite täydentää Helsingin Sanomien Kaupunki-osiota.

– Samalla, kun vahvistamme Helsingin Sanomia Suomen suurimpana tilattavana digitaalisena mediana, haluamme pitää entistä parempaa huolta sisällöistämme pääkaupunkiseudulla. Hyvin tehty paikallisuutisointi voi kiinnostaa ja puhuttaa myös valtakunnallista yleisöä, kertoo vastaava päätoimittaja Kaius Niemi.

Share: