Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

HP:n laitteisiin VR-opastusta palveluna

8.11.2021 17:35Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Palvelusovelluksen käyttäjät voivat olla Microsoft Hololens 2 -virtuaalikypärän kautta reaaliaikaisesti yhteydessä neuvojaan, joka opastaa kädestä pitäen. Kuva: HP.

HP on lanseerannut tiedotteen mukaan painoteollisuuden ensimmäisen virtuaalisen todellisuuden palvelusovelluksen. HP tarjoaa Indigo- ja PageWide-tulostimiensa käyttäjille jatkossa virtuaaliopastusta Microsoft Hololens 2 -virtuaalikypärän kautta. Palvelu laajenee myöhemmin myös suurkuvatulostimiin ja 3D-tulostimiin.

Tulostimen pienet korjaukset onnistuvat näppärästi, kun HP:n asiantuntija voi opastaa “kädestä pitäen” esimerkiksi osien vaihdossa. Palvelun avulla voidaan lyhentää korjausaikoja, yksinkertaistaa tukea ja tarjota yksi yhteyskanava. HP xRServices -palvelu voidaan lisäksi yhdistää HP:n ennustavan huollon ratkaisuun, joka toimii pilvipalvelu PrintOS:n kautta.

Palvelusovelluksen käyttäjät voivat tuntea olevansa reaaliaikaisesti yhteydessä neuvojaan, joka opastaa kädestä pitäen esimerkiksi tulostimen vian etsinnässä ja korjauksessa. Palvelu mahdollistaa nopeat päätökset ja tulostimen pysähdysajan minimoinnin. Etuina palvelussa ovat kasvokkain tapaamisten ja matkustamisen vähentyminen, laajempi tuki ja nopeampi uusien työntekijöiden kouluttaminen live-simulaatioiden avulla.

Array
Share: