HP laajentaa PageWide -tarjontaansa

28.11.2017 08:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
HP on myynyt PageWide-tulostimia jo 5000 kpl.

HP on lisännyt uuden nopean tulostimen PageWide XL -tuoteperheeseen. HP PageWide XL 5100:n avulla voidaan tuottaa tehokkaasti mustavalkoisia tai värillisiä suurkuvatulosteita esimerkiksi rakentamisen, karttapalveluiden ja myymälämarkkinoiden tarpeisiin. HP on myös laajentanut tulostimiin sopivaa materiaalivalikoimaa.

PageWide XL 5100 -malli on päivitys on XL 5000 -laitteeseen ja sillä voidaan nyt tulostaa 20 D/A1 -koon sivua minuutissa (aiempi malli 14 D/A1). Tulostusjälki on HP:n mukaan erinomainen. Laite voi toimia myös monitoimilaitteena. Tehokkaimpana mallina jatkaa PageWide XL 8000. Toimitukset alkavat ensin Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa ensi vuonna. Yhdysvalloissa myyntiin tulee myös HP PageWide XL 6000, mutta näillä näkymin se ei tule Euroopan markkinoille.

HP lanseerasi PageWide XL -tuoteperheen vuonna 2015, ja laitteita on toimitettu jo yli 5 000 kappaletta.

Yhtiö on myös lanseerannut kolme uutta tulostusmateriaalia laitteille. Materiaalit on optimoitu toimimaan näillä tulostimilla sekä alkuperäisillä HP:n sublimaatio- ja pigmenttiväreillä. Uudet materiaalit ovat Double Matte Film, Production Matte Polypropylene ja Production Adhesive Vinyl.

Katso yrityksen Seri-Deco estradisivu
Share: