HP kehitti uuden ratkaisun turvapainamiseen

18.5.2021 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Turvapainatuksella saadaan tehtyä esimerkiksi vain erikoisvalossa näkyviä värejä. Kuva: HP.

HP on lanseerannut uuden kokonaisvaltaisen ratkaisun tuoteväärennösten ja muiden tuoteuhkien torjumiseen. Ratkaisun avulla turvapainatusta tekevät painotalot voivat tiedotteen mukaan tarjota asiakkailleen erittäin monipuolisesti suojattuja painotuotteita, jotka on valmistettu turvallisessa ympäristössä.

HP:n tarjoamaan HP Indigo Secure -ratkaisuun sisältyy turvapainokone, ohjelmistot, materiaalit ja värit. Painokone on uusi HP Indigo 6K Secure Press, joka on ensimmäinen erityisesti turvapainatukseen suunniteltu Indigo-digipainokone.

Painajat voivat käyttää monia innovatiivisia ja edistyneitä turvaominaisuuksia painotuotteissa. Näitä ovat esimerkiksi näkymättömät värit, infranpunavärit, muuttuvan datan painatus, uniikit sarjoitetut tunnisteet, QR-koodit, sarjoitettu mikroteksti, guilloche-ornamentiikka sekä pilvipalvelut.

HP:n turvapainatusratkaisu on suunniteltu valtioiden, rahalaitosten ja rahanvälittäjien tarpeisiin sekä henkilötodistusten ja muiden turvallisuutta vaativien tuotteiden valmistamiseen. Brändeille ratkaisu tarjoaa välineitä tuoteväärennöksiltä suojautumiseen.

Share: