Hiilineutraaleja painotöitä kysytään

27.6.2018 08:15Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: Onlineprinters.

Verkkopainotalo Onlineprinters on toimittanut merkittävän määrän hiilineutraaleja painotöitä. Vuodesta 2013 lukien niitä on nyt tehty yli neljännesmiljoona ja hiilidioksipäästöjä on vähennetty niillä 7 900 tonnia.

Asiakkaat voivat yrityksen verkkokaupassa valita hiilineutraalin painotyön, joka lisää kustannusta vähemmän kuin prosentin ostohinnasta. Asiakas valitsee mihin ympäristöä suojelevaan projektiin raha käytetään, kuten uuden metsän istutukseen tai uusiutuvan energiatuotannon rakentamiseen.

– Tilattujen hiilineutraalien painotöiden määrä, yli 250 00, on sensaatiomainen. Se osoittaa, että asiakkaat haluavat toimia vastuullisesti, sanoo yrityksen toimitusjohtaja Michael Fries.

Painotöihin liitetään tunniste ja QR-koodi yhteistyössä ClimatePartner-yrityksen kanssa. Sen avulla myös työn loppuasiakas voi saada ympäristötietoa tilauksestaan.

– IT-ratkaisuamme käyttää jo yli 1 000 painotaloa Euroopassa. Vuodesta 2013 lähtien yli miljoona painotyötä on tehty hiilineutraaleina projektimme avulla. Niistä 25 % on tullut Onlineprinters-yrityksen kautta, kertoo Moritz Lehmkuhl, ClimatePartnerin toimitusjohtaja.

Share: