Helsingin Sanomilta uusi viikkolehti

2.12.2015 08:57Uutiset » Tuotteet ja palvelut

hs_viikko_lehti

Helsingin Sanomat alkaa julkaista loppiaisena uutta lehteä, HS Viikkoa. Lehdessä ovat valikoituina viikon kiinnostavimmat uutiset ja reportaasit sekä kulttuuri-, tiede- ja palvelusisältöä. Uusi lehti on tabloidkokoinen ja maksullinen. Se julkaistaan myös näköislehtenä.

HS Viikko ilmestyy ensimmäisen kerran 8.1.2016. Lehti ilmestyy perjantaisin ja jaetaan päiväpostin mukana. HS Viikon tilaus sisältää Kuukausiliitteen ja HS:n kaiken digitaalisen sisällön kattavan Verkko Plus -tilauksen. HS Viikko julkaistaan myös näköislehtenä, joka on Helsingin Sanomien kaikkien digitilaajien luettavissa.

HS Viikko keskittyy sisällössään valtakunnallisiin ja kansainvälisiin uutisiin sekä kulttuuriin ja tieteeseen. Tiedote kertoo, että lukijatutkimusten mukaan uudelle lehdelle on aitoa tilausta.

Myös Taloussanomat alkaa julkaista uutta lehteä. Taloussanomat Premium on tiedotteen mukaan uusi, näyttävä, elämäntapaan keskittyvä talouden erikoisjulkaisu. Lehti on lähes sadan sivun ilmainen tablettilehti, joka on ladattavissa iPadille ja Android-tabletille.

Taloussanomat luopui printtiversiosta vuosia sitten ja ilmestyy nyt ilmaiseksi verkossa.

Share: