Heidelbergin tarvikeliiketoiminta kasvaa Suomessa

3.7.2017 00:17Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Heidelbergin Jarkko Saastamoinen (vas.) toivottaa Jari Honkosen tervetulleeksi Heidelbergin organisaatioon.

DS Nordic Graafinen Oy:n liiketoiminta ja henkilökunta ovat siirtyneet liiketoimintakaupalla Heidelberg Baltic Finlandille 1.7.2017. Suomessa tapahtuvien muutosten taustalla ovat Heidelberg-konsernin toteuttamat lisäpanostukset tarvikeliiketoimintaan sekä Fujifilmin lakka- ja painosalikemikaalien EMEA-alueen liiketoiminnan osto sisältäen tehtaat Saksassa ja Belgiassa.

– Suomessa pystymme tämän liiketoimintakaupan myötä tarjoamaan entistä paremman ja laajemman tuen asiakkaillemme. Fujifilmin tuotteet täydentävät Agfa-painolevyjen ja Flint-painovärien ja -materiaalien lisäksi hienosti Heidelbergin portfoliota Suomessa, sanoo Heidelberg Baltic Finlandin toimitusjohtaja Jarkko Saastamoinen ja jatkaa:
– DS Nordic Graafinen Oy:n myyntijohtaja Jari Honkonen siirtyy Heidelbergin palvelukseen ja hoitaa asiakasyhteyksiä samasta puhelinnumerosta kuten aikaisemminkin. Siirtyvän toiminnan liikevaihto Suomessa on lähes kaksi miljoonaa euroa.

Liiketoimintakauppa tuo Heidelbergin mukaan lisää sujuvuutta materiaalitoimituksiin. Varasto siirtyy Ruotsista Suomeen ja tilaukset tehdään Heidelbergin suomalaisten yhteyshenkilöiden kautta.

 

Share: