Heidelbergin esinetulostin sai palkinnon

5.8.2016 09:14Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Heidelbergin esinetelulostin Omnifire 250 oli esillä Drupassa. © Sascha Steinbach/actionpress for Heidelberg
Heidelbergin esinetelulostin Omnifire 250 oli esillä Drupassa.
© Sascha Steinbach/actionpress for Heidelberg.

Heidelbergin esinetulostin Omnifire 250 4D on saanut arvostetun InterTech Technology 2016 -palkinnon. Drupassakin esillä olleella tulostimella voidaan personoida ja koristella monenlaisia kolmiulotteisia esineitä.

Tulostin käyttää UV-mustesuihkutulostusta ja robottia. Käytettävissä on viisi väriä ja lakkaus. Kilpailun tuomariston mukaan laite edustaa käänteentekevää tekniikkaa, joka voi avata paljon uusia sovelluksia.

Kilpailun järjestäjä on Printing Industries of America (PIA) -järjestö. Tänä vuonna tuomaristo jakoi kuusi palkintoa. Heidelberg sai myös toisen tunnustuksen, kun yhtiön Stahlfolder TH 82-P taittokone palkittiin. Tuomariston mukaan sen käänteentekevä innovaatio on jatkuva arkkien syöttö siten, että arkit ovat puoleksi päällekkäin linjalla. Tämä nopeuttaa tuotantoa 50 %.

Muita palkinnon saajia olivat Highconin digitaalinen leikkaus- ja nuuttauslaite Beam sekä InSoft Automation-yhtiön Imp-taitto-ohjelma.  Myös Xerox sai kaksi palkintoa, jotka jaettiin kuivilla metalliväreillä toimivalle Xerox Color 800i/1000i -väritulostimelle sekä Xerox Versant 2100 -digipainokoneelle, jossa on ultra HD-resoluutio.

Share: