Heidelberg tarjoaa uusia vaihtoehtoja painamiseen

7.5.2020 08:50Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Heidelberg panostaa offsettuotannossa automatisointiin ja datapohjaiseen palvelumalliin. Kuva: Heidelberg.

Heidelberg tarjoaa nyt maailmanlaajuisesti Subscription -mallia, jossa painotalon ei tarvitse ostaa laitteita tai ohjelmistoja, vaan se maksaa niiden käytöstä kuukausimaksun, jonka perustana on tuotantomäärä. Jatkuvaan veloitukseen perustuvia vaihtoehtoja tulee lisää, ja niiden avulla painotalot voivat kehittää tuottavuuttaan.

Uudet sopimusmallit perustuvat yhtiön mukaan datapohjaisiin elinkaariratkaisuihin. Uusia Print Site Contracts -sopimusmalleja on neljä, ja asiakas voi ottaa ne käyttöön skaalautuvasti.

Kaikki uudet mallit tukevat Heidelbergin Smart Print Shop -konseptia, jolla painotuotantoa automatisoidaan. Sopimusmallit sisältävät erilaisina vaihtoehtoina laiteratkaisut, ohjelmistot, tarvikkeet, palvelut, konsultoinnin ja koulutuksen. Myös veloitusmalleja on useita.

– Sopimusmallit perustuvat kumppanuuteen ja niiden avulla asiakas voi kehittää tuotantoprosessiaan. Asiakas voi keskittyä entistä enemmän markkinoihin ja tuotekehitykseen, sanoo Garo Derderian, head of Lifecycle Business, Heidelberg.

Laitemyynnin sijasta jatkuvaan veloitukseen perustuvat sopimukset ovat entistä tärkeämpiä Heidelbergille. Yhtiön aikoo saada keskipitkällä aikajaksolla niistä 30 % myynnistään.

Share: