Heidelberg lisää automaatiota painamiseen

6.5.2016 08:56Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Heidelberg_Smart_Printshop

Heidelberg esittelee Drupa-messuilla uusia ratkaisuja, joilla automaatiota viedään eteenpäin painoprosesseissa. Yksi uusi ratkaisu on täysin automaattinen painolevyjen tulostuslinja.

Heidelberg on kehittänyt automaattisen levyjen tulostuslinjan yhdessä NELA-yhtiön kanssa. Linjalla voidaan valottaa, rei’ittää ja taivuttaa kolmen eri koon painolevyjä ja siirtää niitä painokoneille automaattisesti. Tämä lisää prosessin luotettavuutta ja tehokkuutta.

– Meillä on tarjota messuilla todella paljon informaatiota ja uusia asioita. Pääteemamme on ”Simply Smart”. Haluamme tehdä asiat fiksusti ja helpoiksi asiakkaille, hyödyntäen pitkälle vietyä automaatiota, kertoo Heidelberg Baltic Finlandin toimitusjohtaja Jarkko Saastamoinen.

Heidelberg esittelee messuilla runsaan laitetarjonnan lisäksi digitoidun ja Prinect-järjestelmän avulla täysin verkottuneen Smart Print Shop -painotalon. Automaattisesti toimivat ratkaisut tekevät tuotannosta luotettavampaa ja tehokkaampaa. Myös asiakkaat ovat samassa verkossa.

Yhtiön muita messuteemoja ovat Smart Collaboration ja Smart Services. Asiakkaille tarjotaan verkosta reaaliaikaista tietoa ja dataa tuotannosta. Verkkokaupan kautta saadaan tarvikkeet, ohjelmistot, lisenssit ja dokumentaatio.  Älykkäät palvelut tulevat toimimaan kellon ympäri verkossa.

– Heidelbergin partnereista mm. Polar, Masterwork, Fujifilm ja Stora Enso ovat vahvasti esillä kanssamme Drupa-messuilla, Saastamoinen kertoo.

Share: