Hansel valitsi valtiolle viestintä- ja markkinointitoimistot

26.5.2017 07:52Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Recommended Finland on tehnyt yhteistyötä mm. Liikenneturvan kanssa. Kuva: Liikenneturva.

Valtion yhteishankintayksikkö Hansel on valinnut uudet toimittajat viestintä- ja markkinointipalvelujen puitejärjestelyyn. Hankinnan arvo on arviolta 13,5 miljoonaa euroa neljän vuoden sopimuskaudella 2017–2021.

Kilpailutuksen tavoitteena oli Hanselin mukaan modernisoida ja laajentaa sekä palvelu- että toimittajavalikoimaa, jolta valtionhallinnon organisaatiot voivat ostaa markkinointiviestinnän palveluja. Sopimustoimittajien hinta-laatusuhdetta haluttiin myös parantaa aikaisempiin vuosiin verrattuna.

– Asiakkaamme ovat kaivanneet markkinointiviestinnän investoinneilleen lisää vaikuttavuutta modernien keinojen kautta. Perinteisen markkinoinnin rinnalle on tuotu nyt aikaisempaa enemmän viestintä- ja konsultointipalveluja sekä kokonaan uutena esimerkiksi tutkimus- ja videopalveluja, tapahtumamarkkinointia ja palvelumuotoilua, kertoo Hanselin asiantuntijapalvelujen kategoriapäällikkö Timo Malmberg.

Sopimustoimittajia valittiin kuusi: Dentsu Aegis Network Oy, Mainostoimisto SST Oy, Markkinointitoimisto Kitchen Oy, Recommended Finland Oy, Ryhmittymä Kvartetti (Bob the Robot Oy, Ellun Kanat Oy, ToinenPHD Oy, Palmu Oy) sekä Ryhmittymä Viestintä Oy Drum ja Virta Helsinki Oy. Näistä SST, Recommended ja Kitchen olivat puitesopimustoimittajina myös edellisellä sopimuskaudella.

– Uskon, että nyt valittujen toimittajien hinta-laatusuhde ja palvelutarjonnan kokonaisvaltaisuus tuovat asiakkaillemme tuloksia. Maltillisesta hintatason noususta huolimatta toimistojen keskimääräiset tuntihinnat säilyivät edelleen kilpailukykyisinä, noin 25 % alle markkinahinnan, Malmberg sanoo.

Share: