Greenguard-sertifiointi yleistyy suurkuvassa

5.12.2019 10:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Mutoh on saanut Greenguard Gold -sertifikaatin MS41 Eco Solvent -väreilleen. Kuva: Mutoh.

Greenguard Gold -sertifiointi yleistyy UV-väreillä tehtävässä suurkuvatuotannossa. Sertifiointi asettaa tiukat rajat päästöille sisätiloissa. Sen ovat äskettäin saaneet UV-väreilleen Agfa, Mutoh ja swissQprint.

Greenguard Gold -standardi sisältää terveysperusteiset päästörajat yli 360:lle VOC-aineelle ja asettaa alhaiset rajat kaikille VOC-päästöille. Standardilla taataan, että tuotteet soveltuvat herkkiin sisäympäristöihin kuten kouluihin ja terveydenhoidon tiloihin.

Agfa on saanut sertifikaatin Anuvia 1250/1551 ja Anapurna1200/1501 UV LED -väreille. Värit pääsivät korkeimpaan luokkaan sertifioinnissa. Nämä 4- ja 6-väriset värisarjat sopivat täydellisesti Agfan Jeti ja Anapurna-suurkuvatulostimiin.

Mutoh on saanut Greenguard Gold -sertifikaatin MS41 Eco Solvent -väreilleen. Sertifikaatti koskee kategoriaa Wallpaper, joka on standardin vaativin kategoria. MS41 on seitsemän väriä sisältävä sarja, joka on kehitetty uudelle XpertJet-tulostimelle.

swissQprint on saanut Greenguard tai Greenguard Gold -sertifikaatin kaikille standardiväreilleen. Yritys tarjoaa useita värisarjoja UV-suurkuvatulostimiinsa.

Share: