Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Granon viesti messuilla on ympäristövastuu

11.5.2022 13:35Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Grano tuo messuille uuden mielenkiintoisen tuotteen. Sekä sisä- että ulkokäyttöön soveltuva massiivinen ja kaksipuolinen näyttöviestintäratkaisu Grano Media Tower nähdään messujen SIPP City Stage -seminaarilavan vieressä. Kuva: Grano.

Markkinoinnin ja viestinnän ratkaisuja tarjoava Grano esittelee messuilla sitä, mitä se tarjoaa asiakkailleen ekologisuuden ja ympäristövastuullisuuden näkökulmasta. Koko messuosasto on rakennettu ympäristöystävällisistä materiaaleista, ja näytteille tulee samaa tavoitetta henkiviä myymälämarkkinointimateriaaleja ja ekologisia pakkauspainotuotteita.

Granon Vähittäis- ja tukkukaupan myyntijohtaja Katja Raemaan mielestä Sign, Print & Promotion -messut ovat heille luonteva paikka kertoa omasta osaamisestaan.

– Asiakkaat pääsevät keskustelemaan osastolla Granon asiantuntijoiden kanssa yrityksen tarjoamasta monipuolisesta ekologisesta tuote- ja ratkaisuvalikoimasta sekä näkemään materiaaleja livenä. Korona-aikana tuotetietoiskut ovat olleet pitkälti webinaareja. Nyt päästään tapaamaan kasvokkain.

Raemaan mukaan Grano on innovoinut paljon uusia ekologisia ratkaisuja: ikkunallisia pakkauksia, joissa on biohajoava kalvo, paperipusseja snack-tuotteisiin, ekologisia juomapullojen etikettejä ja niin edelleen.

Granon osallistuminen 4H liiton Taimiteko-hankkeeseen näkyy myös messuosastolla. Hankkeen tavoitteena on lisätä ilmastoystävällisyyttä ja työllistää suomalaisia nuoria tarjoamalla arvokasta työkokemusta.

– Hankkeen tavoitteena on istuttaa 10 000 hehtaaria taimia vuoteen 2030 mennessä ja näin kompensoida siihen osallistuvien yritysten hiilidioksidipäästöjä, Raemaa kertoo.

Messuille, tarkemmin sanottuna SIPP City Stage -seminaarilavan viereen, tuodaan myös kaksipuolinen liikuteltava uusi näyttöviestintäratkaisu Grano Media Tower. Näyttö soveltuu sekä ulko- että sisätiloihin ja toimii sekä pysty- että vaakaformaatissa. Näyttökonsepti ja runkorakenne on suunniteltu ja tuotettu Suomessa.

Raemaa odottaa kotimaisilta messuilta paljon, joihin osallistumisen kynnys on matalampi kuin ulkomaisille messuille. Alan tulevaisuudenkin Raemaa näkee valoisana.

– Asiakkaat odottavat koko ajan yhä ympäristöystävällisempiä ja vastuullisempia materiaaleja ja ratkaisuja. Meidän täytyy myös keksiä koko ajan jotain uutta markkinoille.

Tiina Ruulio

Grano Sign, Print & Promotion -messuilla

Array
Share: