Granolle uusi myymälämarkkinoinnin palvelu

15.3.2018 07:59Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Uutta palveluryhmää johtaa palvelujohtaja Annukka Pokki. Kuva: Grano.

Grano perustaa vähittäiskaupalle ja brändeille suunnatun Grano Retail & Creative -palvelun, joka kattaa ratkaisut luovasta suunnittelusta rakennesuunnitteluun sekä digitaaliseen markkinointiin ja mittaamiseen.

Myymälämarkkinoinnissa on Granon mukaan suuri kysyntä uusille markkinoinnin muodoille ja mittaamisen keinoille paremman asiakaskokemuksen saavuttamiseksi vähittäiskaupassa.

– Massaviestinnän aika alkaa olla ohi. Päivän trendejä ovat kohdennettu markkinointiviestintä ja personoitu markkinointi. Kuluttajien odotukset ja ostokäyttäytyminen muuttuvat ja erottautuminen sekä elämyksellisyys korostuvat. Vähittäiskaupalla ja brändeillä on suuri tarve löytää uusia tapoja tavoittaa asiakkaat, kertoo Grano Retail & Creativen palvelujohtaja Annukka Pokki.

Grano Retail & Creative sisältää kattavasti palvelut visuaalisesta ja sisältösuunnittelusta tekniseen rakennesuunnitteluosaamiseen sekä digitaalisen markkinoinnin ja mittaamisen ratkaisuihin. Myös perinteiset paino- ja tulostusratkaisut sekä pakkaukset ovat osa Granon vähittäiskaupoille ja brändeille suunniteltua tarjoomaa.

 

Share: