Granolle designpapereiden huippusertifiointi

12.10.2018 09:40Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Sertifikaattia tutkivat vasemmalta Granon Visa Koskinen ja Markus Jensen, Arjowigginsin Tomasz Peret ja Mika Aaltonen (Grano). Kuva: Antalis.

Grano Oy on yksi neljästä eurooppalaisesta yrityksestä, jotka ovat saaneet Arjowigginsin designpapereiden sertifikaatin. Se on osoitus Arjowigginsin laatustandardit täyttävästä painatuksesta ja jälkikäsittelystä.

Arjowiggins on tiedotteen mukaan Euroopan johtava designpapereiden valmistaja. Yritys on luonut ”Arjowiggins Academy of Certified Printers” -ohjelman varmistamaan Arjowigginsin laatustandardit täyttävät painatukset ja jälkikäsittelyt valmistamilleen papereille ympäri maailman. Tätä varten kirjapainot voivat tehdä testiajoja, joiden tuloksia arvioi teknisistä asiantuntijoista koostunut raati Ranskassa.

Testiajossa työt painetaan annettujen ohjeiden ja mallien mukaisesti seitsemälle eri Arjowigginsin designpaperilaadulle neljää eri tekniikkaa käyttäen: offset, seripainatus, foliointi ja preeglaus.

Viro on saanut yhden ja Ranska kaksi sertifikaattia, muuten suurin osa niistä on jaettu Kauko-Itään.

– Tästä sertifikaatista voi todella olla ylpeä, sillä ei tähän laatuun kuka tahansa yllä, totesi diplomin luovuttanut Tomasz Peret Arjowigginsiltä.

– Tämä on tärkeää meille jo pelkästään jatkuvan kehittymisen periaatteenkin takia. Koko ajan on pyrittävä parempaan ja kehittämään prosesseja sekä osaamista. Tätä kautta hyötyvät myös asiakkaat, kommentoi sertifikaatin vastaanottanut Grano Oy:n aluejohtaja Markus Jensen-Eriksen.

Arjowigginsin papereita edustaa Suomessa Antalis.

Share: