Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Grano uudisti yli 600 Lumenen myyntipistettä

6.8.2021 08:11Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Lumene pyrkii herättämään kuluttajan mielenkiinnon myymälöissä visuaalisesti puhuttelevalla mainonnalla. Kuva: Grano.

Grano on uudistanut yli 600 Lumenen myyntipistettä Suomessa ja Ruotsissa. Uudistukset on hoidettu kokonaisvaltaisena palveluna, joka sisältää kaiken suunnittelusta toteutukseen asti.

Grano hoitaa Lumenen myyntipisteiden uudistukset kokonaisvaltaisena palveluna. Granon suunnitteluosasto auttaa toteuttamaan visuaalit eri kokoisina ja muotoisina eri paikkoihin. Asennustiimi hoitaa kaikki asennukset ja Granon projektinhallinta vastaa, että kaikki sujuu asiakkaan toiveiden mukaisesti.

– Myymälöiden päivitys onnistui erittäin joustavasti ja hyvin. Minulla ei ole mitään negatiivista sanottavaa – pelkkää suitsutusta, kiittelee Director In-Store Experience Martti Ala-Jääski Lumenelta.

Granolla on pitkä historia yhteistyöstä Lumenen kanssa, eivätkä suuretkaan myyntipisteiden uudistusprojektit ole vieraita. Niitä tehdään vuosittain satoihin myymälöihin. Kotimainen Lumene on kansainvälisesti tunnettu kauneuden brändi, jonka tuotteista suurin osa valmistetaan Suomessa. Lumene kehittää ja valmistaa ihonhoito- ja meikkituotteita.

Erilaisten tuotteiden kirjo, joka kosmetiikkabrändin vuosittaisiin myymäläpäivityksiin kuuluu, on laaja. Siihen kuuluvat muun muassa myyntipisteiden valokaappimateriaalit, erilaiset levyt, tarrat, kangastuotteet, displayt sekä monet muut POS-materiaalit.

Array
Share: