Grano lanseeraa virusteipin koronasuojaukseen

19.10.2020 07:15Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Monimetalliyhdisteen luoma uniikki ruusukultainen väri viestii käyttäjälle selkeästi pinnoitteen käyttöiästä. Kuva: Grano.

Grano tuo markkinoille kosketuspinnoille liimattavan väliaikaissuojan, joka tuhoaa koronaviruksen sekunneissa. CovidSafe väliaikaissuoja on suunniteltu erityisesti julkisten tilojen pinnoille, kuten ovenkahvoihin, kaiteisiin, hissien nappeihin, valokatkaisijoihin sekä julkisten liikennevälineiden tankoihin ja tartuntakahvoihin. Pinnoitteen teho on tutkittu Helsingin yliopistossa.

Tuotteen on kehittänyt Clean Touch Medical Oy ja sen toiminta perustuu monimetallihybridiseokseen, joka tuhoaa viruksia ja bakteereita. Tuotetta on pilotoitu useammassa käyttökohteessa eri toimialoilla. Teipin teho perustuu luonnolliseen ja turvalliseen reaktioon ja sitä voi käyttää sekä sisällä että ulkona.Oikein asennetun virusteipin elinkaari on pitkä. Sen liimalaatu on kehitetty kestämään.

Tuote on testattu Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan virologian osastolla. Testit on tehty laboratorio-olosuhteissa käyttämällä elävää koronavirusta. Tuote on tiedotteen mukaan ainoa markkinoilla oleva väliaikainen suojapinnoite, jonka teho on tutkittu käynnissä olevan COVID-19-koronapandemian viruksella.

Teipin asennus on helppoa ja sen poistaminen onnistuu jälkiä jättämättä. Grano tarjoaa yrityksille myös valtakunnallisen asennuspalvelun.

Share: