Grano keskittää painolevyjen ostot Bitpressille

24.11.2017 08:06Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kodakin Sonora UV-1 prosessivapaa painolevy. Kuva: Kodak.

Grano Oy on tehnyt painolevysopimuksen Bitpress Oy:n kanssa. Painolevyjen toimittamisen lisäksi Bitpress osallistuu Granon offset-toimipisteiden painoprosessin värihallintaan sekä CTP-laitteiden pääosan ylläpitoon.

Grano siirtyy nyt tehdyllä sopimuksella ympäristöystävällisempään levynvalmistukseen, sillä käyttöön otetaan prosessivapaa Kodak Sonora painolevy. Koska kehitteitä ja muuta kemiaa ei tarvita, yksiköissä voidaan luopua myös levykehityskoneista, mikä osaltaan vähentää levyprosessin huoltotarvetta ja poistaa yhden lopputulokseen vaikuttavan työvaiheen.

– Aiemmat kokemuksemme Bitpressin henkilökunnan toiminnasta ja osaamisesta olivat merkittäviä syitä sopimuksen tekoon. Sopimuksen sisältö oli levytoimitusten lisäksi sellainen, että se auttaa meidän toimintaamme, kun osa prosessin ylläpidosta siirretään Bitpressille, kertoo Granon Jani Ojanen.

Sopimus kasvattaa merkittävästi prosessivapaan painolevyn osuutta Suomen markkinoista, sillä Grano käyttää Bitpressin tiedotteen mukaan noin kuudesosan koko Suomen arkkioffsetpainojen painolevyistä.

– Olemme luonnollisesti erittäin tyytyväisiä, että Granon kaltainen yritys valitsee meidät toimittajakseen. Samalla tämä vahvistaa uskoamme siihen, että tänä päivänä ei voi olla vain materiaalitoimittaja, vaan on tärkeätä olla tuomassa lisäarvoa asiakkaan prosesseihin, toteaa puolestaan Bitpressin toimitusjohtaja Matti Lindqvist.

Share: