Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Grafitrio on viimeistelyn supermarket

11.5.2022 10:44Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Grafitrion toimitusjohtaja Rasmus Wahlstedt esittelemässä uutta digitaalista stanssikonetta Uchidalta Sign & Print Scandinavia -messuilla huhtikuussa Tukholmassa 2022. Kuva: Grafitrio.

Grafitrio on yritys, joka on olemassaolonsa aikana ollut näytteilleasettajana jokaisilla graafisen alan messuille Suomessa. Ja on jälleen Sign, Print & Promotion -messuilla! Grafitrio tarjoaa suuren valikoiman viimeistelylaitteita pienimmistä entry level -laitteista aina suurempiin production-tason laitteisiin.

Yrityksen tuotevalikoima on monipuolinen. Asiakkaat ovatkin kutsuneet Grafitrioa alan supermarketiksi, sillä laitteiden lisäksi yrityksellä on todella laaja tarvikevalikoima. Grafitrio on perheyritys, jolla on pitkä historia ja kokemus alalta.

Messuilla yritys esittelee sekä uutta että käytettyä. Uusimmat viimeistelylaitteet esimerkiksi Morganalta ja Schmedtilta ovat pääosastolla, ja käytävän toisella puolella ovat myynnissä käytetyt laitteet. Grafitrio on vihjannut myös, että messuilla on nähtävillä uutuuksia myös pakkaus- ja kartonkipuolen viimeistelyyn.

Grafitrio Sign, Print & Promotion -messuilla

Array
Share: