Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Gelato keräsi rahoitusta 240 miljoonaa dollaria

9.9.2021 20:12Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Norjalainen Henrik Müller-Hansen perusti Gelaton vuonna 2007. Kuva:Gelato.

Kustomoituja paino- ja muita tuotteita 33 maassa tarjoava Gelato on saanut lisää rahoitusta kansainvälisiltä sijoittajilta. Gelato aikoo rahoituksin turvin kiihdyttää markkinoiden valtaamista ja kasvua Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Rahaa käytetään myös paikallisen tuotannon ja uusien tuotteiden, kuten 3D-tuotteiden, lisäämiseen.

Gelato on norjalaisen Henrik Müller-Hansen vuonna 2007 perustama yritys, jonka toiminta perustuu verkkokauppaan ja automaattiseen tilausten välittämiseen tuotantoverkostolle.
Yritys uskoo kustomoitujen tuotteiden markkinan kasvavan maailmassa nykyisestä 230 miljardista dollarista 320 miljardiin vuoteen 2024 mennessä. Kasvu perustuu luovien alojen ja yritysten verkon kautta tapahtuvaan kauppaan.

– Viemme kustomoitujen tuotteiden tuotannon paikallisille markkinoille koko maailmassa. Tällä tavalla mahdollistamme verkkokauppiaiden ja luovan teollisuuden palvelut asiakkaille entistä kustannustehokkaammin ja vastuullisemmin, Gelaton toimitusjohtaja Henrik Müller-Hansen sanoo.

Gelato toimii paikallisesti muissa Pohjoismaissa paitsi Suomessa. Yrityksellä on yli 100 tuotantokumppania.

Array
Share: