Fujilta uusi kemiaa säästävä painolevy

17.4.2018 07:40Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Fujifilm on lanseerannut uuden Superia LH-S2 -painolevyn, jolla saadaan irti maksimikapasiteetti levytulostimista.  Huippu- ja tasalaatuisen levyn käyttöönotto ei vaadi tulostimen uudelleenkalibrointia. Levyn käsittely on helppoa, ja tulostus puhtaampaa sekä taloudellisempaa.

Superia LH-S2 sopii painoille, jotka käyttävät kumitusyksikköä tai levynpesuria levynvalmistuksessaan. Uutuuslevyä voidaan tiedotteen mukaan tulostaa useimmissa levytulostimissa suurimmilla levytulostimen rummun pyörimisnopeuksilla.

– Tämä uusi levy on vuoden paras uutinen ja tervetullut vaihtoehto arkkipainoille. Levyn käyttöönotto sujuu helposti, koska se toimii samoilla levytulostimen asetuksilla kuin tähän asti käytetty toisen valmistajan levy eikä käyttöönotto edellytä minkäänlaisia uudelleen kalibrointeja, kertoo Antti Veko KTA:sta.

LH-S2 levyjen kehittyneen rakenteen vuoksi levytulostimen puhdistustarve tai tulostimen mallista riippuen sen pölynpoistoimurin suodattimien vaihtotarve vähenee oleellisesti toisen valmistajan levyjen käyttöön verrattuna. Huoltotarpeen pienentyessä levytulostin on suurimman osan ajasta juuri siinä käytössä missä sen on tarkoitettu olevan, eli tulostamassa levyjä.

Uuden levyn etuja ovat myös ensiluokkainen käsittelykestävyys ja hyvä säilyvyys. Levyn painoskestävyys on jopa 100 000 painopintaa.

Share: