Fujifilmin tulostimella pitkäikäistä ulkomainontaa

5.9.2016 11:57Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Fujifilmin Acuity LED 1600 II.
Fujifilmin Acuity LED 1600 II.

Fujifilmin uudella Acuity LED 1600 II suurkuvatulostimella voidaan tuottaa tulosteita, jotka kestävät ilman laminointia haalistumatta kolme vuotta ulkokäytössä. Laite on esillä KTA:n tiloissa Jusslan Demopäivillä 8.-9. syyskuuta.

KTA:n mukaan Acuity LED 1600 II on suurformaattinen ja erittäin korkealaatuinen hybridi tulostin. Laite sisältää Fujifilmin uusimmat teknologiset läpimurrot LED UV -kuivaustekniikan, värikemian ja tulostuspäät harmonisessa kombinaatiossa. Acuity LEDillä voi tuottaa lähes valokuvalaatuisia tulosteita erittäin korkealla laadulla ja suurkuvatulosteita parhaimmillaan jopa 33 neliömetrin tuntivauhdilla.

Rullalta rullalle luotettavasti

Välittömästi kuivat UV-tulosteet voi ajaa välittömästi rullalle luotettavan rullalta rullalle tulostuksen ansiosta. Rullatulostuksen tuotteina tuotetaan normaalisti bannereita, ikkunateippauksia myymälöihin, julisteita ja kangastulosteita. Samalla laitteella voi rullatulosteiden lisäksi tuottaa myös jäykät levymateriaalit, kuten PET-, akryyli- ja polykarbonaattilevyt, korkealaatuisia myyntipiste- sekä opastetuotteita varten.

KTA tarjoilee Demopäivillä uutuuksia mainospainamiseen, suurkuvatulostamiseen sekä myynninedistämismateriaalien ja teippauksien tuottamiseen. Luvassa on innovatiivisia, värejä ja energiaa säästäviä ratkaisuja.  Esittelyssä ovat laitevalikoimasta mm. Epsonin SC-S 80600 suurkuvatulostin, MGI-Meteor digipainokoneet ja Kongsbergin leikkurit.

Share: