Fujifilmiltä uusi ratkaisu lehtien levytuotantoon

3.10.2019 07:34Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Brittiläinen prepresstalo Typecast Colour on yksi Fujifilmin Platesense-palvelun käyttäjistä yhdessä offsetpainotalo Principal Colourin kanssa. Kuvassa Principalin toimitusjohtaja Alan Flack vasemmalla ja Typecastin omistaja Chris Stanton. Kuva: Fujifilm.

Sanomalehdillä on kaikkialla maailmassa paineita tehostaa tuotantoa ja vähentää kustannuksia. Fujifilm tarjoaa yhdeksi ratkaisuksi laajaa Platesense-ohjelmaa ja prosessivapaata painolevytekniikkaa. Palveluja voi ottaa käyttöön kuukausimaksulla ilman suuria laiteinvestointeja.

Fujifilm esittelee uutta ratkaisua sanomalehdille IFRA World Publishing Expo -messuilla lokakuussa Berliinissä. Monet kaupalliset painot käyttävät jo näitä ratkaisuja Euroopassa ja saavuttavat Fujifilmin mukaan suuria säästöjä sekä tuottavuushyötyjä.

Fujifilm vuokraa ratkaisussa CTP-laitteet lehtipainolle ja voi myös ottaa täyden vastuun koko levytuotannosta tarjoamalla levyt ja tarvikeaineet ja huolehtimalla jätteiden ja alumiinin keräyksestä. Fujifilm tarjoaa myös prosessivapaita thermolevyjä lehtipainoille.

Fujifilmin levytuotannon valikoimaan kuuluvat myös lehtien nykyisin käyttämät violettilevyjärjestelmät ja työnkulkuohjelmisto Elara.

Share: