Flint tarjoaa UV LED -paketteja arkkikoneisiin

8.6.2016 08:45Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuvassa Flint Groupin ja Jim Buchanan ja Romain Boulot.
Kuvassa Flint Groupin Jim Buchanan ja Romain Boulot.

Flint Group ryhtyy tarjoamaan täydellisiä asennuspaketteja UV LED -kuivatusjärjestelmän asentamiseksi arkkipainokoneeseen. Flint on tehnyt AMS:n kanssa sopimuksen tekniikan toimittamisesta.

LED-kuivatus yleistyy nopeasti arkkipainokoneissa, kertoo Romain Boulot, VP of Sales, Sheetfed EMEA. Sen avulla voidaan saada heti kuiva painotuote painokoneesta. Tekniikkaa kiinnostaa myös nykyisiä UV-kuivatuksen käyttäjiä, jotka haluavat vähentää energian kulutusta. UV LED -tekniikan etuja ovat myös pulverin käytön loppuminen sekä monissa tapauksissa päällystysaineiden tarpeettomuus.

Flint ja AMS tekivät asennuspakettien tarjoamisesta yhteistyösopimuksen Drupa-messuilla. Flintin asiantuntijat tarjoavat painotaloille konsultointia tekniikan tuomista eduista. Yhtiön LED Pro -asennuspaketti sisältää LED-lamput, rahoituksen, tarvikkeet, koulutuksen ja asennuksen tuen.

AMS on Flintin mukaan johtava LED UV -tekniikan toimittaja arkkisyöttöisille offsetpainokoneille. AMS toimittaa LED-lamput ja Flint värit sekä päällystysaineet.

– Ei ole epäilystä siitä, että LED-kuivatus muuttaa arkkipainamisen pysyvästi. Uskomme että LED-kuivatus on todella arkkioffsetin tulevaisuus”, sanoo Jim Buchanan, Flint Group, Global UV Business Development Director.

Share: