FindMyPaperRoll-mobiilisovellus löytyi Junctionista

29.11.2016 08:27Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Hackathlon-tapahtuma Helsingissä. Kuva: UPM.
Hackathlon-tapahtuma Helsingissä. Kuva: UPM.

Euroopan johtava hackathon-tapahtuma Junction pidettiin viikonloppuna Helsingin Wanhassa Satamassa. UPM:n haasteen paperin toimitusketjun kehittämisestä voitti FindMyPaperRoll-mobiilisovellus.

Kehittäjät ja suunnittelijat kisasivat 48 tunnin ajan 11 eri kategoriassa eli “trackissa” virtuaalisesta todellisuudesta ja IoT:stä terveys- ja finanssiteknologiaan. UPM toimi yhtenä esineiden internet -kategorian isännistä ja haastoi osallistujat kehittämään digitaalisia ratkaisuja paperin toimitusketjun dataa hyödyntämällä.

UPM:n haasteeseen parhaiten vastasi Aalto-yliopiston tuotantotalouden opiskelijoista koostuva tiimi FindMyPaperRoll-mobiilisovelluksellaan. Kolmen opiskelijan Antti Luiron, Tony Hämmäisen ja Veikko Kovasen voitokas idea liittyy UPM:n paperitoimitusten seuraamiseen.

Ratkaisu vastasi hyvin haasteeseemme ja voi tuoda meille suoraa liiketoiminnallista etua. Se on myös helposti hyödynnettävissä ja pilotoitavissa nopealla aikataululla, sanoo UPM Paper ENA:n liiketoiminnan tuesta vastaava johtaja Linda von Schantz.

Koko Junctionin voitti Suju.Online, joka kisasi Future Mobility -kategoriassa. UPM:n kumppaneina IoT-trackissa toimivat Tieto ja IBM.

Share: