Fespa: Canon päästää luovuuden valloilleen

19.2.2016 08:30Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Canon tarjoaa mm. ProJet 660Pro -3D-tulostinta.
Canon tarjoaa mm. ProJet 660Pro -3D-tulostinta.

Canon kertoo esittelevänsä markkinoiden laajimman ja houkuttelevimman kirjon printin luovimpia ratkaisuja Fespa Digital 2016 -messuilla Amsterdamissa 8.-11. maaliskuuta. Esillä ovat myös uudet ratkaisut 3D-tulostustarpeisiin.

Canon opastaa messuosaston designstudiossa kädestä pitäen, kuinka ensimmäisestä luonnosideasta päästään valmiiseen myyvään lopputuotteeseen. Demoissa ja opastuskierroksilla havainnollistetaan Canonin monipuolisen suurkuvatuotannon koko kapasiteettia ja työnkulkua.

Euroopan ensiesittelyssä on kaksi upouutta UV-tasotulostinta: Océ Arizona 1280 XT ja  Océ Arizona 1280 GT. Ne tarjoavat Canonin mukaan entistä parempaa laatua, kustannustehokkuutta ja helppokäyttöisyyttä tasotulostamiseen.

Canon on nykyään myös 3D-tulostuskumppani, ja Fespassa ovat näyttävästi esillä myös uudet  ratkaisut kolmiulotteisiin tulostustarpeisiin, kuten erilaisten mallinnosten ja prototyyppien, työkalujen ja niiden osien sekä loppukäyttöön tarkoitettujen osien tuotantoon.

Eri alojen vaikuttajia edustavat asiakkaat valottavat messuilla, mitä kumppanuus Canonin kanssa on heille merkinnyt. Esillä on runsaasti erilaisia mallisovelluksia ja asiakasesimerkkejä, joiden tarkoituksena on herättää luovuus kukkimaan ja osoittaa, millaista hyötyä Canon voi tuottaa kumppaneilleen.

Share: