Fenix Sign ostaa liiketoimintaa Inshop Tradingilta

1.6.2020 11:06Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Harri Rusanen (vas.) ja Jaakko Wilenius. Kuva: Fenix Sign.

Myyntipaikkamarkkinointiin keskittynyt Fenix Sign Oy kasvattaa tuotevalikoimaansa liiketoimintakaupalla ja nousee merkittäväksi toimittajaksi myös vähittäiskaupan hyllytilanhallinnassa. Yritys ostaa vähittäiskaupan hyllytilanhallinnan liiketoiminnan Inshop Tradingilta.

Fenix Sign toimittaa vähittäiskaupalle myyntipaikkamarkkinoinnin, hinnannäyttöjen ja turvallisuusratkaisujen ratkaisuja. Kasvaakseen uudelle tuotealueelle se ostaa Inshop Tradingin hyllytilanhallinnan liiketoiminnan.

– Tehty kauppa vahvistaa merkittävästi tuotevalikoimaamme sekä vahvistaa asemaamme vähittäiskaupan miljöön ja esillepanon ratkaisujen merkittävänä toimittajana, Fenix Signin toimitusjohtaja Harri Rusanen toteaa.

Vähittäiskaupassa suuren tuotemäärän hyvä esillepano sekä helppo saatavuus asiakkaille on tärkeää. Fenix Sign tarjoaa siihen nyt saksalaisen POS Tuningin hyllyjakajat ja työntäjät sekä muita merkittäviä edustuksia liukuhyllyalustoissa ja hyllynreunalistoissa.

– Tuotteet muodostavat loogisen kokonaisuuden: hyllyjakajat määrittävät kunkin tuotteen tilan hyllyllä, työntäjät työntävät uuden tuotteen hyllystä poimitun tilalle liukuhyllyalustaa pitkin, ja hyllynreunalistojen kestävyys ja luettavuus auttavat tuotteiden valinnassa, kertoo.

Fenix Signin tuotevalikoima on tarkoitettu kaikille vähittäiskaupan toimijoille Suomessa.

– Tavoitteemme on tarjota kaupalle valtakunnallisesti selkeä vaihtoehto laadukkailla tuotteilla, hyvällä kaupan kentän tuntemuksellamme ja toimitusvarmuudellamme. Lähdemme nopeasti liikkeelle, ja teemme siirtymävaiheessa läheistä yhteistyötä Inshop Tradingin kanssa, Rusanen painottaa.

Share: