Estradi on auki

31.3.2017 10:22Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Estradi on uusi moderni sisältöpalvelu graafisen viestinnän ammattilaisille.

Print&Media on avannut tänään uuden sisältöpalvelun nimeltään Estradi. Kyseessä on lisäpalvelu lukijoille, jonka kautta on mahdollisuus saada syventävää tietoa Suomen johtavien graafisen viestinnän yritysten palveluista ja tuotteista. Estradin esiripun avaavat kolme yritystä: Konica Minolta, Ricoh ja Seri-Deco.

Estradi-sivuilta voi esimerkiksi lukea edellä mainittuja yrityksiä koskevia uutisia, asiantuntijoiden blogikirjoituksia sekä katsella videoita yritysten uusista palveluista, tuotteista ja tekniikoista. Myös yritysten sosiaalisen median tarjonta tulee kattavasti esiin. Luettavana on lisäksi Print&Media-lehdessä julkaistuja ainutlaatuisia laitetestejä.

– Estradi on aivan uudenlainen tuote, jonka kautta yritysten moninaiset sisällöt puhkeavat kukkaan ja tulevat paremmin saataville. Estradin avulla haluamme palvella lukijoitamme paremmin, jotta he löytäisivät mielenkiintoista sisältöä helpommin yhden kanavan kautta. Aiemmin esimerkiksi Print&Media-lehdessä julkaistut laitetestit ovat olleet vain printtiversiossa, mutta nyt ne löytyvät Estradi-yrityksen sivuilta helposti myös sähköisenä. Uskoisin myös, että Estradi-yritysten sosiaalisen median aktiivisuus videoineen ja feedeineen pääsevät paremmin oikeuksiinsa Estradin kautta, kertoo Estradi-palvelun takana olevan Print&Media-lehden kustantaja Jarkko Hakola.

Estradi-sivuille pääset tästä.

Share: