Erweko laajentaa uusiin palveluihin

27.6.2016 14:10Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Erwekon-Digital-Signage

Erweko on laajentanut palvelutarjontaansa digitaulujen toimittamiseen yhteistyössä Ricohin kanssa. Toinen uusi palvelu on painotöiden vaikuttavuustutkimukset, joita tarjotaan yhteistyössä kumppaneiden kanssa.

Erweko ja Ricoh tarjoavat asiakkaille “avaimet käteen” -kokonaisratkaisua. Ricoh vastaa järjestelmän teknisestä suunnittelusta sekä näyttöjen asennuksista ja ylläpidosta. Erweko puolestaan tarjoaa asiakkaan aineistojen päivityspalvelua näyttötauluihin sovitulla sisällöllä ja frekvenssillä. Koska tauluissa voidaan hyödyntää asiakkaan painotöiden sisältöä, on ratkaisu tiedotteen mukaan erittäin kustannustehokas.

Digitaaliset näyttötaulut (Digital Signage) on mediatyyppi, joka sopii monenlaiseen aikaan ja paikkaan sidottuun täsmäviestintään. Asiakas saa juuri sellaista tietoa, jota hänen voi arvella tietyssä paikassa ja tiettynä hetkenä arvostavan. Tyypillisiä taulujen sijoituspaikkoja ovat erilaiset odotus-, myymälä- ja asiakaspalvelutilat. Tauluja käytetään paljon myös messuilla ja tapahtumissa.

Tietoa viestinnän vaikuttavuudesta
Erweko tarjoaa yhteistyökumppaneidensa kanssa viestinnän vaikuttavuustutkimuksia auttaakseen asiakkaitaan kehittämään painotuotteitaan entistäkin tuloksellisemmiksi välineiksi. Yhtiön mukaan viestintäinvestointien arvo ja vaikutus jää rajalliseksi, jos vastaanottajia ei tavoiteta, saada kiinnostumaan tai kokemaan hyötyä ajankäytöstään.

Lukijatutkimusten suunnittelu ja toteutus mielletään usein aikaa vieväksi ja kalliiksi harjoitukseksi. Erweko tarjoaa tiedotteen mukaan yhteistyökumppaniensa kanssa erittäin helpon ja kustannustehokkaan ratkaisun painotöiden vaikuttavuuden ja tuloksellisuuden selvittämiseksi.

Katso yrityksen Ricoh estradisivu
Share: