Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

Epsonilla ratkaisu verkkokaupan pikatuotantoon

16.5.2022 14:03Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Epsonin DTG/DTF-tulostin SC-F2100 on Finnserin ajankohtaisin tuote. Sillä saa helposti tehtyä sekä siirtokuvat että suoratulostukset kaikille tekstiileille. Kuva: Epson.

Epsonin monipuolinen DTG/DTF-tulostin SC-F2100 sopii erityisen hyvin print on demand -tyyppiseen tuotantoon, jossa esimerkiksi nettikaupan myynti katsotaan aamulla ja suoraan paidalle tulostettavia tai siirtokuvana tehtäviä töitä on kutakin yhdestä muutamiin kymmeniin. Näin sanoo Finnserin toimitusjohtaja Janne Linnermo.

Tulostinta esitellään Sign, Print & Promotion -messuilla.

Finnseri on pitkään tuonut maahan silkki- ja tampopainoteollisuuden koneita, painovärejä ja tarvikkeita. Yritys jälleenmyy kuitenkin myös digitaalista tulostustekniikkaa.

– Epsonin monipuolinen DTG/DTF-tulostin SC-F2100 on meidän ajankohtaisin tuotteemme tällä hetkellä. Samalla tulostimella saa helposti tehtyä korkealaatuiset siirtokuvat ja suoratulostukset kaikille tekstiileille, Linnermo sanoo.
Fiinseri tarjoaa siirtokuva- eli DTF-tulostukseen liittyen laadukkaat kalvot ja liimajauheet myös muiden tulostinvalmistajien laitteisiin. Messuilla yritys esittelee lisäksi sublimaatiotulostimia Epsonilta, esikäsitelylaitteita DTG:lle ja prässejä.

– Juuri nyt on tärkeää päästä face to face tapaamisiin asiakkaiden ja koko painoalan verkoston kanssa. Siihen paikalliset messut antavat parhaan mahdollisuuden, Linnermo kertoo ja jatkaa:

– Erityisesti painotoiminnan alalla tapahtumien avautumista on odotettu pitkään, joten fiilis on nyt todella hyvä. Tervetuloa kaikille niin tänne SIPP-messuille Helsinkiin kuin myös Fespan messuille Berliinin touko-kesäkuun vaihteessa. Tavataan messuilla!

 

Array
Share: