Epson luottaa laatuun tulostamisessa

31.1.2018 14:52Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Epsonin SureColor SC-S80600 tulostin.

Epson tunnetaan vanhastaan vedostamiseen sekä valokuvien ja taiteen tulostamiseen kehitetyistä hyvin laadukkaista tulostimista. Viime vuosina yritys on vallannut nopeasti jalansijaa myös kaupallisessa suurkuvatulostamisessa uusilla SureColor SC-S-sarjan ekoliuotintulostimillaan. Niitä esitellään yhdeksänvärisenä Sign, Print & Pack -messuilla usealla osastolla.

Epson on onnistunut kasvattamaan markkinaosuuttaan suurkuvan markkinoilla tammikuussa 2016 julkaistuilla ekoliuotintulostimillaan. SureColor SC-S-sarjan suurkuvatulostimet tarjoavat yrityksen mukaan luokkansa parasta tulostusjälkeä uusimman sukupolven PrecisionCore TFP-tulostuspäiden ja UltraChrome-musteiden avulla.

– Nämä tulostimet ovat meille erittäin tärkeä panostusalue, jossa voimme hyödyntää laajaa osaamistamme ja kokemustamme graafisen- ja valokuvausalan tulostamisesta, sanoo ammattitulostamisen Business Account Manager Kenneth Hilapieli Epsonilta.

SureColor SC-S-sarjan lippulaiva SC-S80600 tulee olemaan yhdeksänvärisenä esillä messuilla Epsonin ja jälleenmyyjien Antaliksen sekä KTA:n osastoilla. Laitteessa voidaan käyttää jopa kymmentä väriä, jotka ovat hajuttomia eivätkä vaadi erityisiä ilmanpuhdistusjärjestelmiä.

Epsonin mukaan tulostin tuottaa valokuvantarkkaa jälkeä ja laitteen valttina on se, että Pantonen värijärjestelmän sävyissä päästään jopa 95 prosentin tarkkuuteen. Näin voidaan luvata, että tuloste vastaa alkuperäistä kuvamateriaalia täydellisesti.

Hilapielin mukaan tämän sarjan tulostimet sopivat monenlaiseen tuotantoon. Tulosteiden laatu on tälläkin sovellusalueella huippuluokkaa. Mustekulutusta on saatu vähennettyä 15 prosenttia aiempiin malleihin verrattuna. Tulostimissa on automatisoitu ylläpidon toimenpiteitä ja saatu tuottavuutta lisää. Uusi sarja on otettu erittäin hyvin vastaan. Suomessakin tulostimia on myyty todella hyvin, lähinnä suurkuvan kaupallisille tuottajille.

Lähes kaikki ripit ovat yhteensopivia tulostimen kanssa ja lisäksi Epsonilta on tulossa oma rippi ensi kesänä. Epsonin osastolla on myös yhteistyökumppani Network Innovation, joka esittelee mm. värinhallintaratkaisuja.

Epsonin Marketing Services Specialist Eeva Saari esittelee SureColor SC-P5000 STD –tulostimen tarkkaa jälkeä. Kuva:Reino Lantto.

Kahden rullan tehotulostin

Epsonin toinen panostusalue messuilla ovat graafisille toimistoille sekä CAD/GIS -käyttöön kehitetyt nopeat vesipohjaiset neliväritulostimet. Esillä on SureColor SC-T7200D -malli, joka on erittäin tehokas. Sen takaavat kaksi paperirullaa, automaattinen paperinsyöttö ja automaattinen median vaihto.

Messuilla ei ole unohdettu yrityksen perinteisiä vahvuuksia, myös vedostajille ja valokuvaajille on nähtävää. Esillä on SureColor SC-P5000 STD -tulostin, joko on yksinkertainen, monipuolinen ja luotettava tulostin erinomaisella Pantone-tarkkuudella. Epsonin tekstiilitulostimia tai etikettitulostimia ei tällä kertaa ole esillä.

Hilapielin mukaan graafisenkin alan taloustilanne on parantunut ja investointeja tehdään taas enemmän.

– Olisi tärkeää saada alaa mukaan messuille mahdollisimman paljon. Ruotsissa vastaavat messut onnistuivat viime vuonna ja olivat erittäin menestyksekkäät Epsonille, Hilapieli sanoo.

Reino Lantto


 

Lue lisää Sign, Print & Pack -messuista ja rekisteröidy messuille osoitteessa sipp.fi.

Share: