Ensocoat-bussi lähtee kiertämään Eurooppaa

24.5.2017 12:47Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Ensocoat-bussi Interpack-messuilla. Kuva: Reino Lantto.

Stora Enson uudistunut lippulaivatuote Ensocoat lähtee Euroopan kiertomatkalle kahdeksi kuukaudeksi. Interpackissa ollut bussi esittelee kartongin ominaisuuksia sekä suurille että pienille asiakkaille ympäri Eurooppaa.

– Odotettavissa on mielenkiintoisia tapaamisia seuraavina kuukausina. Interpackin kokemusten perusteella uskomme että uudistunut tuote herättää paljon mielenkiintoa, sanoo markkinointikoordinaattori Caroline Ericson Stora Ensolta.

Ensocoat-bussi oli näkyvästi esillä Interpack-messuilla. Bussin sisällä on tietoa ja esimerkkejä siitä, mihin kartonki soveltuu. Ensocoatia käytetään maailmanlaajuisesti vaativiin graafisiin sovelluksiin ja kuluttajatuotteiden kuten kosmetiikan, parfyymien, samppanjan, alkoholijuomien ja suklaan pakkauksiin. Pelkästään puhtaasta ensikuidusta valmistettu Ensocoat on SBS-kartonki (solid bleached sulphate) eli kuuluu kartonkien korkeimpaan laatuluokkaan.

Kartongin entistä parempi valkoisuus ja sävy takaavat valmistajan mukaan erinomaisen painojäljen sekä soveltuvuuden kaikille jälkikäsittelyille. Luksuspakkauksissa käytetään usein kohokuviointia, foliointia ja muita erikoisefektejä, jotka vaativat paljon materiaalin sileydeltä, vaaleudelta ja taivutusominaisuuksilta.

– Ensocoatin uudistuksella haluamme tarjota asiakkaillemme markkinoiden visuaalisesti korkeatasoisimman kartongin. Valkoisuus ja vaaleus ovat keskeisiä teknisiä ominaisuuksia, mutta olemme keränneet palautetta myös asiakkailta ja sidosryhmiltä kartongin luomasta esteettisestä kokemuksesta ja kehittäneet tuotetta sen pohjalta, kertoo tuotepäällikkö Eva Lundqvist Stora Ensolta.

Share: