EMMAn näyttelyjulkaisu näyttää mallia

9.3.2018 09:38Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Kuva: Grano.

Taidemuseo EMMA näyttää muille mallia palkitulla Kosketus-näyttelyjulkaisulla. Julkaisu voitti sekä saksalaisen Red Dot Award -palkinnon Communication Design -sarjassa että julkaisugrafiikan erikoispalkinnon Vuoden Huipuissa.

Kosketus on Saastamoisen säätiön uudistunut kokoelmanäyttely. Julkaisun suunnitteli designtoimisto Kuudes Kerros ja toteutti Grano.

Näyttelyjulkaisusta tehtiin suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset versiot. Julkaisu yhdistää monipuolisesti eri materiaaleja ja struktuureja näyttelyn sisältöön.

Julkaisu on toteutettu taidelähtöisesti. Näyttelyn fiilis siirtyy myös julkaisuun, sanoo EMMAn eli Espoon modernin taiteen museon markkinointi- ja viestintäpäällikkö Esa Takala.

– Uudistettu kokoelmanäyttely on taidemuseomme toiminnan kivijalka, joten myös julkaisun merkitys oli erityisen korkea. Halusimme tehdä julkaisun, joka henkii näyttelyn upeutta ja kestää aikaa. Julkaisu toimii yleisölle myös näyttelyn käsin kosketeltavana osana, Takala sanoo.

Takalan mukaan Granossa ovat parasta kokonaispalvelu ja laadun varmuus.

– Granon palveluiden avulla meidän ei tarvitse tinkiä luovuudesta. Sitä kautta seuraa menestystä. Olemme olleet viime vuosina Suomen palkituin taidemuseo julkaisuissa. Saamme hyvää palautetta myös kävijöiltä. Ihmiset haluavat ottaa ne käteen ja hypistellä. Julkaisumme erottuvat.

Share: