Tapahtumakalenteri

  1. Düsseldorf

    Drupa 2024

DTF-tulostamisen markkina kasvaa nopeasti

19.1.2024 09:13Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Mimakin ensimmäisellä DTF-tulostimella TxF150-7 tehtyjä mallikappaleita. Kuva: Mimaki.

Vaatetulostus Direct-to-Film (DTF) tekniikalla näyttää kasvavan erittäin nopeasti. Mimaki kertoo, että sen helmikuussa 2023 lanseeraamaa TxF150-7- tulostinta on myyty EMEA-alueella jo yli 300 kappaletta. Mimaki uskoo nyt tämän tekniikan käyttöönoton kasvavan kiihtyvällä vauhdilla.

– Näiden 300 tilauksen saavuttaminen on merkittävä virstanpylväs. Halusimme tarjota DTF-markkinoille ratkaisun, joka on erinomainen käytettävyydessä, luotettavuudessa ja laadussa. Tx150-75 tarjoaa kaikkea tätä, mutta sen suosio perustuu myös soveltuvuuteen niille, jotka haluavat lisätä DTF-tulostuksen tuotevalikoimaansa tai jotka tarvitsevat lisäkapasiteettia, sanoo Arjen Evertse, Mimaki Europen myyntijohtaja.

Mimaki lanseerasi elokuussa myös toisen DTF-tulostimen TxF300-75. Se tarjoaa kaikki aiemman tulostimen ominaisuudet, mutta kolme kertaa nopeamman tuotantovauhdin. Tätä laitetta on myyty yli 100 erityisesti niille painajille, jotka tekevät vaatetulostusta suurella volyymillä.

Mimakin mukaan DTF-tekniikka on vaikuttanut paljon vaatetusteollisuuteen tarjoamalla mahdollisuuden tulostaa laajalla materiaalivalikoimalla entistä lyhyemmillä toimitusajoilla. Myös turvallisilla tulostusväreillä on ollut merkitystä tekniikan käyttöönotossa.

Array
Share: