Digilehtiä vapaasti käytössä Aikakauslehtiviikolla

29.3.2021 15:46Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Digilehdet ovat avoinna 5.-11.4. ja niitä voi lukea osoitteessa www.aikakauslehtiviikko.fi. Kuva: Aikakausmedia.

Aikakauslehtiviikko käynnistyy ensi maanantaina 5. huhtikuutta. Aikakausmedian jäsenkustantajien lehdistä yli 70 avaa silloin digilehtensä maksutta kaikkien luettaviksi. Teemaviikko nostaa esiin aikakauslehtien monipuolisia sisältöjä, tutustuttaa uusiin lehtiin ja mediasisältöjen tekemiseen sekä tukee lasten ja nuorten lukutaidon kehittymistä.

Aikakauslehtiviikkoa vietetään taas osana valtakunnallista Lukuviikkoa. Tänä vuonna myös aikuisille on oma mediakasvatusmateriaali. Aikakauslehtiviikko toteutetaan nyt toista kertaa yhteistyössä Lukukeskuksen kanssa, osana valtakunnallista Lukuviikkoa. Lukuviikon teemana on ”Lukutaito on kansalaistaito”.

Aikakausmedia on tuottanut eri opetusasteille teemaviikon tueksi mediakasvatusmateriaalin, joka tutustuttaa lapsia ja nuoria toimittajan työhön ja herättelee pohtimaan, kuuluuko mediassa lasten ja nuorten ääni.

Tänä vuonna myös aikuiset ja toisen asteen opiskelijat pääsevät haastamaan käsitystään journalismista. Heille suunnattu Mediaa, kiitos! -verkkosivusto avaa viisi näkökulmaa mediaan ja toimitusten arkeen.

Aikakauslehtiviikko järjestettiin ensimmäisen kerran viime vuonna, ja siihen osallistui 70 lehteä ja 118 000 lukijaa.

Print&Media on mukana Aikakauslehtiviikossa esitellen palvelussa numeron 1/2021.
Share: