Designpapereita digikoossa Antaliksesta

28.4.2017 12:14Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Antalis tarjoaa nyt entistä laajempaa valikoimaa designpapereita digitaaliseen painatukseen. Valikoimassa on tuotteita värijauhetta käyttäviin Dry toner -tekniikoihin ja nestemäisiin HP Indigo -tekniikoihin. Tuotteet ovat tarkasti testattuja.

Valikoimasta mm. Conqueror, Rives sekä Curious Matter, Metallics ja Skin ovat designpapereita, joiden tarjonta laajenee 450 x 320 mm:n digikoolla. Tämän myötä korkealaatuiset ja näyttävät painotyöt onnistuvat jatkossa helpommin myös pienemmissä painosmäärissä.

– Meiltä on pyydetty designpapereita pienemmässä arkkikoossa sekä pienempinä pakkauksina. Tämä lanseeraus vastaa tähän huutoon ja avaa monipuolisia mahdollisuuksia hyödyntää Arjowigginsin inspiroivia designpapereita yritysviestinnässä. Tämän muutoksen myötä kirjapainojen ja tulostuslaitosten on helpompi tarjota yksityishenkilöillekin kauniita papereita esim. hääkutsuihin – luovuuden ei enää tarvitse olla kallista, toteaa Antalis Oy:n myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

Arjowigginsin designpapereista on tehty näyttäviä näytekirjoja, joista löytyy malleja ja tietoa kaikista viimeisimpiin Dry toner – ja HP Indigo -tekniikoihin soveltuvista tehtaan valmistamista digipapereista. Kirjoja on rajoitettu määrä.

Share: