Designpapereiden valintaan uusi työkalu Arjowigginsiltä

29.4.2021 08:51Uutiset » Tuotteet ja palvelut
Arjowigginsin uusi papereiden valintatyökalu koostuu A6-kokoisista korteista. Kuva: Antalis.

Antalis tarjoaa pitkäaikaisen designpapereita valmistavan yhteistyökumppaninsa, Arjowigginsin, uutta työkalua asiakkailleen. Tämä kahdesta brändikohtaisesta boksista koostuva työkalu sisältää A6-kokoisia irtonaisia kortteja, joiden avulla osoitetaan, kuinka kaksi erilaista designpaperisarjaa soveltuvat värimaailmaltaan täydellisesti yhteen toistensa kanssa.

Yhteensopivuus on tiedotteen mukaan kauniisti havainnollistettu uudessa työkalusetissä. Keaykolourin luonnollinen wove-rakenne ja sen 48 hienostuneen sävyn väripaletti sopii täydellisesti yhteen Curious Metallicsin 30 hillityn ja nykyaikaisen sävyn sekä hienovaraisesti hohtavan kiillon kanssa. Kymmenen korttiparia on painettu identtisillä graafisilla kuvioilla ja erilaisilla painotekniikoilla, jotta vertailu on helpompaa.

– Haluamme Antaliksessa antaa asiakkaillemme työkaluja rohkeampien, luovempien ja inspiroivempien valintojen ja harmonisten kokonaisuuksien tekemiseksi. Täysin erilaisilla pinnoilla – Keaykolourin matta martioitu pinta yhdistettynä Curious Metallicsin hohtavan kiiltävään pintaan – saadaan valtavasti uusia mahdollisuuksia luoda mm. jännittäviä yhdistelmiä painotuotteisiin ja ylellisyyspakkauksiin, kertoo Antaliksen myynti- ja markkinointijohtaja Esa Silvennoinen.

Share: