Corelliasta Adoben tuotteiden kouluttaja

5.11.2013 09:00Uutiset » Tuotteet ja palvelut

Corellia Helsinki Oy on uusi Adoben virallinen koulutuskeskus Helsingissä. Yrityksen sertifioidut Adobe-kouluttajat keskittyvät erityisesti Adoben Creative Cloudin koulutukseen. Aikaisemmin Suomessa on ollut vain yksi Adoben auktorisoitu koulutuskumppani.

Corelliassa vaikuttavat sertifioidut Adobe-kouluttajat Juha Laamanen, Sampo Korkeila ja Kari Selovuo. Aikaisemmin he toimivat kouluttajina Sovelto Oyj:ssä. Yrityksen koulutustilat sijaitsevat Helsingin ydinkeskustassa Vilhonkadulla. Koulutustyötä voidaan tehdä yhdessä asiakkaiden kanssa missä kulloinkin tarvitaan.

– Autamme asiakkaita julkaisutyön teknisissä ja taktisissa kiemuroissa sekä tehostamme julkaisutyötä osaamista kehittämällä. Liiketoiminnan kärkenä on Adoben julkaistuyökalujen arsenaali, Creative Cloud. Kaikki kouluttajamme ovat Adoben sertifioituja kouluttajia. Lisäksi verkostoomme kuuluu yhteistyökumppaneita muiltakin osaamisen alueilta kuten videokuvaus ja editointi, web-analytiikka, käyttökokemus ja UX sekä sosiaalinen media ja verkkomarkkinointi, kertoo Corellian Juha Laamanen.

Share: